Våra samarbeten

Kinsmen söker alltid nya och hållbara samarbeten för att tillsammans bilda ett brett nätverk med hög kompetens.

Aritco

Aritco Lift AB

”Jag anlitade Kinsmen för att göra analyser av svetsförband i ett par konstruktioner. Resultatet blev förträffligt då de under hela arbetets gång visade på ett gediget kunnande och stor professionalism. De arbetade effektivt och var väldigt trevliga och lätta att ha att göra med. Jag kan ge Kinsmen de allra bästa rekommendationer och kommer att anlita dem igen om så behövs”.  


Karin Ljungström, Utvecklingschef på Aritco Lift AB

Assemblin

Assemblin

Tillsammans med Göteborgsavdelningen Assemblin VS hjälper vi Göteborgs Energi att utveckla och effektivisera deras fjärrvärmenät i hela Göteborgsområdet. Vår roll i detta samarbete ligger i planering och utförandet för både nyinstallation och reinvesteringar av fjärrvärmecentraler. 
Radiator

Radiator VVS AB

I vårt samarbete med Radiator hjälper vi bland annat fastighetsägare I Hälsingland att effektivisera sina energisystem. Vår uppgift är att tillsammans med kund planera och installerar rörsystem, pumpsystem och energiväxlare primärt och sekundärt.
Weldforce

weldforce

Förutom att Weld force är vår expert och leverantör av svetsutrustning så har vi ett nära samarbete inom kvalitetssäkring och säker arbetsmiljö på svenska arbetsplatser. Jonas är utbildad svetsspecialist (IWS) och har lång erfarenhet gällande arbete med att säkra god arbetsmiljö.
MVB

MVB

”Kinsmen utförde sitt åtagande under ett större projekt på ett professionellt och organiserat sätt. Samordningen med mig, mina kollegor och övriga entreprenörer fungerade utmärkt och deras ledarskap visade på goda kvaliteter. Jag ger Kinsmen dom bästa rekommendationer"

Robert Granlund, Platschef på MVB